• 您現在的位置:首頁 - 成考 - 成考問一問

    成人高考專升本英語綜合模擬試題(含答案)

    2025-07-08 來源:中國教育在線

    (1) They lives ______ the other side of the road.

    A. in

    B. on

    C. for

    D. by

    答案:B

    (2) Just think Ann got the house _______ all by herself!

    A. paint

    B. be painted

    C. to paint

    D. painted

    答案:D

    (3) _______ that we were late,we started to run.

    A. Know

    B. To know

    C. Knowing

    D. Being known

    答案:C

    (4) He didn‘t go to France,the doctor suggested that he _______there.

    A. won‘t go

    B. not go

    C. not to go

    D. didn’t go

    答案:B

    (5) Nothing could stop _______.

    A. him come

    B. that the came

    C. him from coming

    D. him to come

    答案:C

    (6) The problem of pollution in this city is more serious than ______ in other cities.

    A. that

    B. it

    C. this

    D. those

    答案:A

    (7) Coal ________ electricity very often.

    A. is used to producing

    B. is used to produce

    C. used to produce

    D. used to producing

    答案:B

    (8) A few years later,I found my hometown completely _______.

    A. changed

    B. changing

    C. to be changed

    D. to change

    答案:A

    (9) ________,I would have gone to see him.

    A. Have I had time

    B. Had I time

    C. Had I had time

    D. would I have had

    答案:C

    (10) Since the road is wet this morning,last night _______.

    A. it must be raining

    B. it must rain

    C. it must have rained

    D. it must have been rained

    答案:C

    (11) The harder he studies, _______.

    A. he‘ll make great progress

    B. the greater progress he’ll make

    C. he‘ll make greater progress

    D. the greater he’ll make progress

    答案:B

    (12) The meeting _______.

    A. is to put off

    B. is going to put off

    C. is to be put off

    D. will put off

    答案:C

    (13) This book is for students ______ native language is not English.

    A. of whom

    B. that

    C. which

    D. whose

    答案:D

    (14) Nobody knew _______ there.

    A. how long time I had been

    B. how long had I been

    C. how long time had I been

    D. how long I had been

    答案:D

    (15) You may not go out _______ your work is done.

    A. before

    B. until

    C. where

    D. as

    答案:B

    (16) It is her cleverness ______ makes it difficult for her work with others.

    A. that

    B. who

    C. which

    D. what

    答案:A

    (17) Today’s weather isn’t as cold as it was yesterday,________?

    A. wasn‘t

    B. is it

    C. was it

    D. isn’t it

    答案:B

    (18) I think I’ll wait until the mail _______.

    A. should come

    B. is coming

    C. comes

    D. will come

    答案:C

    (19) Don’t call me at the office it’s absolutely necessary.

    A. except

    B. unless

    C. since

    D. if

    答案:B

    (20) The number of students in our school ________.

    A. increased

    B. is increased

    C. has increased

    D. are increased

    答案:C

    II.對話選擇。

    1. A: My name is Jack. _________B________________?

    B: My name is Lyn.

    A. I want your name B. My I know your name please C. OK D. What do you like?

    2. A. Lily, I’d like you to meet my friend, Richard.

    B: _________D_________________.

    C: So am I.

    A. How do you do? B. How are you? C. I am Richard. D. Nice to meet you

    3. A: Would you like to come with me to the party tonight?

    B: _____B_________.

    A. What shall I bring? B. I’d love to C. Sorry, I wouldn’t D. What should I bring?

    4. A: A nice day, isn’t it?

    B:______D_______!

    A. Yes, it does B. No, I’m late C. Oh, I don’t know D. Yes, it is

    5. A: Hi, Jack! Where are you going?

    B: ______A________.

    A. I’m going to school B. I has been to Beijing C. I won’t go D. I’m at home

    1
    意向表
    2
    學習中心老師電話溝通
    3
    查看評估報告
    1、年齡階段

    2、當前學歷

    3、提升學歷目標

    4、意向學習方式

    報考所在地
    *
    *
    *
    - 聲明 -

    (一)由于考試政策等各方面情況的不斷調整與變化,本網站所提供的考試信息僅供參考,請以權威部門公布的正式信息為準。

    (二)本網站在文章內容出處標注為其他平臺的稿件均為轉載稿,轉載出于非商業性學習目的,歸原作者所有。如您對內容、版權等問題存在異議請與本站聯系,會及時進行處理解決。

    首頁 考生自助服務系統
    91精品国产综合久久小仙女